Endermologie, werkt het echt? Is het wetenschappelijk bewezen?

Werkt het echt? Is het wetenschappelijk bewezen?

De LPG technieken worden sinds talrijke jaren gebruikt door plastische chirurgen, dermatologen, artsen, kinesi- en fysiotherapeuten, instituten en befaamde spa’s. De werking is bewezen door meer dan 128 klinische en wetenschappelijke studies. Een van de voornaamste fundamentele studies uitgevoerd door Pr. Lafontan (Inserm, Toulouse), toont aan dat de CELLU M6 van de laatste generatie de lipolyse (vetafbraak) met 70% verbeterd, dit door de ß-receptoren (verantwoordelijk voor de vetafbraak) van de vetcel te stimuleren.

 

Wat zijn de contra-indicaties?

Algemeen mag LIPOMASSAGE niet worden toegepast bij zware en/of evolutieve aandoeningen, bloedcirculatiestoornissen, phlebitis of tijdens een zwangerschap. In geval van twijfel vraagt u best om advies aan uw arts.

 

Hoe snel ziet men resultaat?

Vanaf de eerste sessie voelt u reeds resultaat: behandelde zones zijn minder compact, en vochtophopingen zijn afgenomen. Uw huid voelt zachter en gladder. Vanaf de 6e sessie worden de resultaten intenser, cellulite is afgevlakt, u heeft een gladder en strakker silhouet.

 

Doet het pijn?

Een goed uitgevoerde LIPOMASSAGE mag nooit pijn doen! In tegendeel, vanaf de eerste sessie voelt u een welzijn. Indien u ongemak of pijn voelt dan zijn de instellingen niet aangepast en dient u uw behandelaar in te lichten.

 

Wat is ENDERMOWEAR?

ENDERMOWEAR LPG is een pakje (29,00) bestemd voor ENDERMOLOGIE en LIPOMASSAGE. Voor persoonlijk gebruik garandeert het pakje een perfecte hygiëne en zorgt door de dubbel bedekte lagen op de schaamzones om uw intimiteit tijdens de sessie te vrijwaren.

 

Dien ik een dieet te volgen tijdens LIPOMASSAGE?

Dit is afhankelijk van uw gewicht en uw persoonlijke objectieven. Lijnen laat toe om gewicht te verliezen maar zelden waar u het wil. En cellulite blijft vaak onverschillig zelfs aan aan de strengste diëten. LIPOMASSAGE richt zich net naar deze doelwitten. Idealiter combineert u LIPOMASSAGE met een gezonde voeding en regelmatig bewegen. (Bijvoorbeeld per dag 30 min wandelen).

 

Wat gebeurt er met de vetten?

Suiker en vetten worden door de adipocyten opgeslagen. Tijdens de LIPOMASSAGE sessie wordt de lipolyse gestimuleerd en zodoende het vrijgeven van vetten geactiveerd. Deze vetten worden omgevormd in energie voor de spieren.

 

Waarom is het aangeraden om te «bewegen» na een LIPOMASSAGE sessie?

Om de LIPOMASSAGE resultaten te optimiseren, laat sport of wandelen toe om de vrijgemaakte vetten sneller te verbranden.

 

Hoe lang blijven de resultaten behouden?

De behaalde resultaten kunt u behouden door bijvoorbeeld na de basissessies om de maand een vervolgsessie in te plannen.

 

Hoeveel kost een LIPOMASSAGE sessie?

De gemiddelde prijs voor een sessie van 35 minuten is 60€. Tijdens het evaluatiegesprek zal uw specialist samen met u een behandelplan opstellen en de nodige aantal sessies voorzien. Vanaf de eerste sessie zal u merken dat uw huid reeds gladder en zachter is en vanaf de zesde sessie heeft u een slanker en strakker silhouet.

 

LIPOMASSSAGE, waar?

Afslankstudio Liesbeth

Barkmolenstraat 4

9723DH Groningen

Kosten zijn 55 euro en een abonnement voor 10 behandelingen kost nu 450 euro.