Dieet ervaringen

Persoonlijke begeleiding bij het afvallen

Afvallen gaat het best als je met regelmaat wordt begeleid. Bij Afslankstudio Liesbeth (Sanaslank Groningen) krijgt u een optimale op uw situatie afgestemde persoonlijke begeleiding bij uw afvaldoel.

SanaSlank ervaringen

We kunnen wel zeggen dat het SanaSlank eiwitdieet werkt, maar wat is overtuigender dan de mensen aan het woord te laten die het SanaSlank dieet gevolgd hebben. Lees hun ervaringen, en laat je inspireren. De teksten komen uit weekkrant ‘de Krant’ en zijn geschreven tijdens een serie items over Afslankstudio Liesbeth.

de-afvallers-1

De afvalervaring van Cindy Veldkamp

Liefst 39 kilo is Cindy Veldkamp uit Leek inmiddels al kwijt. Ik ben nu bezig met de laatste kilootjes, zegt ze. Cindy was al 34 kilo kwijt toen ze zich meldde bij Afslankstudio Liesbeth. Ik werd er door mijn buurvrouw op gewezen. Ik was natuurlijk al heel veel afgevallen, maar ik bleef stilstaan. Bij Afslankstudio Liesbeth heb ik een eiwitdieet gevolgd en kreeg ik ook een endermologiebehandeling. Het heeft me duidelijk geholpen. Ik voelde me er heel goed bij, bovendien viel ik weer af, vertelt ze. Cindy had niet durven dromen dat ze zoveel af zou vallen.

Naast het dieet ben ik ook fanatiek gaan sporten. Ik was voorheen bovendien een echte zoetekauw. Met het dieet van Liesbeth kreeg ik geen trek meer in tussendoortjes, terwijl ik bovendien genoeg mocht eten. Ideaal voor mij. Inderdaad, het vergt wel discipline, maar ik heb het er graag voor over gehad. Cindy is een heel ander mens. Ik kwam laatst een oud-collega tegen. Ze herkende me niet eens. Kun je nagaan. Ik voel me veel beter nu. Ben ook veel fitter. Ik ben een tevreden vrouw. Voordeel van het dieet bij Afslankstudio Liesbeth is volgens Cindy ook dat je op alle plekken afvalt. Ik raad het iedereen aan. Het is prima te doen. Bovendien bracht ik elke week een bezoek aan Liesbeth, als stok achter de deur.

de-afvallers-2

De afvalervaring van Karen Wijers

Ongeveer een jaar geleden wandelde Karen Wijers uit Zuidvelde bij Afslankstudio Liesbeth binnen. Ik moest gewoon wat aan mijn gewicht doen. Via Sanaslank ben ik een eiwitdieet gaan volgen en het resultaat mag er zijn. We zijn nu een jaar verder en ik ben twintig kilo lichter. Ik voel me echt fantastisch, vertelt ze enthousiast. Een concrete doelstelling had Karen aanvankelijk niet. Wel werd ik – toen ik merkte dat het echt werkte- steeds ambitieuzer. Het dieet is prima te doen, ik sportte er ook veel bij en dat helpt ook mee.

Afvallen is een kwestie van bewustwording. Je moet het echt willen. Bovendien had ik met Liesbeth een stok achter de deur. De weegschaal liegt niet, en het was toch telkens weer een bijzonder moment als ik gewogen werd. Ook thuis stonden ze pal achter me, en ook dat scheelt een hoop, zegt Karen, in het dagelijks leven werkzaam voor de gemeente Groningen. Ik zag snel resultaat, en dat bleek een echte stimulans. Op dit moment ben ik stabiel. Toch kom ik nog regelmatig bij Liesbeth. Ter controle, maar ook omdat het gewoon gezellig is. Het is inderdaad zo dat ik me nu een ander mens voel. Laatst kwam ik een oud-collega tegen, en die herkende me niet eens meer. Ik zou echt niet meer anders willen. Bovendien eet ik echt wel een keer een gebakje hoor. Dat moet je jezelf ook gewoon gunnen. Ik raad iedereen aan die af wil vallen om het op deze manier te doen, zegt ze enthousiast. Het aanschaffen van een bijna compleet nieuwe garderobe heeft Karen eigenlijk alleen maar als positief ervaren. Ik heb het merendeel van mijn ‘slobberbroeken’ ook weggegooid. Alleen mijn oude jas heb ik nog. Daar kan ik maar moeilijk afstand van doen.

de-afvallers-3

De afvalervaring van Marcel Pascal

Marcel Pascal uit Hoogkerk hakte op 1 december vorig jaar de knoop door. Hij wilde iets aan zijn gewicht gaan doen. En zo geschiedde. Via een eiwitdieet van Sanaslank- en met behulp van Afslankstudio Liesbeth- is de Hoogkerker al zestien kilo afgevallen. Ik voel me er prettig bij. Ik voel me fitter en lichamelijke inspanningen gaan me weer veel gemakkelijker af, vertelt hij. Opvallend genoeg kostte het Pascal niet veel moeite om af te vallen. Je kunt tamelijk normaal eten. Ik gebruik bijvoorbeeld veel groentes.

Nee, de tussendoortjes mis ik niet, temeer niet daar Sanaslank eigen tussendoortjes heeft, die gewoon heel lekker zijn. Voor het overige is het inderdaad een kwestie van zelfdiscipline. Zelfs mijn humeur heeft er totaal niet onder geleden, zegt Pascal. Liesbeth Kooi en Marcel Pascal stelde het doel aanvankelijk op een gewichtsverlies van twintig kilo. Ik zit dus nu aardig op schema. Met een week of drie hoop ik de twintig kilo bereikt te hebben. Wat ik dan ga doen, weet ik nog niet. De inwoner van Hoogkerk begint straks bovendien aan een nieuwe baan. Daardoor wordt mijn leven regelmatiger. Ik werkte voor Defensie en dat ging nogal eens gepaard met onregelmatig werk. Soms moest ik ineens weg en moest ik wel anders gaan eten. Ook dat is straks anders. Bovendien kan ik straks weer meer tijd vrijmaken voor sporten. Nu al merk ik dat dit me al weer veel gemakkelijker afgaat. Ik ben dus uitermate tevreden over dit dieet en raad het eigenlijk iedereen aan.

de-afvallers-4

De afvalervaring van Marion

Marion uit Roden is in zes weken al acht kilo afgevallen met behulp van Afslankstudio Liesbeth en de producten van Sanaslank. Haar man viel in dezelfde periode al twaalf kilo af. Voor ik dit eiwitdieet volgde heb ik van alles geprobeerd. Wat ik kwijtraakte zat er echter zo weer aan, Bij andere diëten heb je toch vaak een hongergevoel en omdat we nu eenmaal echte Bourgondiers zijn, hielp het allemaal vrijwel niets, vertelt ze.

Nu is alles anders. Met behulp van de producten van Sanaslank vliegen de kilo’s er af en is het hongergevoel voltooid verleden tijd. Bovendien zijn de tussendoortjes die je wel mag eten erg lekker. Ik heb hierdoor niet eens meer de behoefte om te gaan snoepen. Alle producten van Sanaslank zijn de moeite waard. Wij vinden het echt heerlijk. Zelfs als we op visite gaan nemen we de producten mee. Dit dieet is heel goed te doen. Bovendien is het natuurlijk een enorme stimulans dat we samen op dieet zijn en dat we wekelijks worden gewogen door Liesbeth. We zijn beiden super gemotiveerd en wat werpt duidelijk z’n vruchten af. Je ziet bij dit dieet gewoon dat je snel vet verliest. Ik merk het aan alles, zeker ook aan de kleding. De producten zijn lekker en snel te bereiden. Je kunt de producten los kopen maar wij hebben gekozen voor de weekpakketten die we gekscherend onze blijde doos noemen. Daardoor weten we zeker dat we per dag niet te veel koolhydraten binnen krijgen en dat we gevarieerd eten. Je vult de producten, bijvoorbeeld pasta, pannenkoek, salade of soep aan met veel verse groenten waardoor je een complete maaltijd krijgt. Dit dieet kan echt iedereen, er is niets moeilijks aan.

de-afvallers-5

De afval-ervaring van Alberta Zewuster

Alberta Zewuster en Hannie Hoenderken zijn begonnen met een dieet en endermologiebehandeling bij SanaSlank. Doel van de twee dames is om minimaal twintig kilo af te vallen. De vrouw die deze magische grens als eerste bereikt, wordt middels een metamorfose door SanaSlank in de watten gelegd. Vandaag een verslag van de vijfde week.

“Het was deze week wat minder”, vertelt Alberta Zewuster. “Ik heb er slechts één pond af. Volgens Liesbeth houd ik veel vocht vast, want er was namelijk wel twee kilo aan vet af. Nou ja, het zal wel. Alles wat er af gaat is weer mooi. Dus ik klaag niet”, zegt ze.

Ook met Hannie Hoenderken gaat het prima. “Het wordt eentonig, maar het gaat nog steeds goed. Eigenlijk gaat het steeds beter. Ik voel me geweldig. Ik merk dat bewegen steeds gemakkelijk wordt. Ik ‘ren’ tegenwoordig de trappen op. Sinds vorige week ben ik overigens meer aan het bewegen. Samen met mijn zusje wandel ik twee keer per week. De afgelopen keer zat er maar vijf dagen tussen de weegmomenten. En toch weer 2,1 kilo er af. Het gaat wel hard zo, maar het voelt fantastisch. Wat betreft feestjes: naast de kaas, worst en chips staat de komkommer en paprika. Ik heb nog niet verkeerd gegrepen…”

 

de-afvallers-6

De afvalervaring van Harma Zigterman

Harma Zigterman uit Noordwijk is met behulp van Afslankstudio Liesbeth en Sanaslank inmiddels al meer dan twintig kilo afgevallen. Ze is sinds februari in behandeling in Roden, en dat gaat haar meer dan uitstekend af. ‘’Ik ben er echter nog niet’’, zegt Harma. ‘’Mijn doel is om dertig kilo af te vallen. Ik ga dus stug door. Sanaslank was voor mij een schot in de roos. Ik las eens een stuk in de Krant en ben toen naar Roden gegaan. Ik voel me intussen een heel ander mens. Ik wandel, voel me gewoon een héél ander mens.

Wel heb ik een nieuwe garderobe aan moeten schaffen, maar dat had ik er graag voor over’’, zegt ze enthousiast. Rieny Oord – uit Marum- werkt intussen ook bij de afslankstudio aan de Kanaalstraat. ‘’Ik ben het levende bewijs van het nut van een eiwitdieet’’, zegt ze, doelend op het feit dat ze zelf met dit dieet 35 kilo is afgevallen. ‘’Ik vind het heel prettig dat ik nu zelf mensen kan begeleiden. Ik kan me goed verplaatsen in de mensen en ken de eventuele struikelblokken. Ik heb intussen alle trainingen gevolgd en ben gecertificeerd. Ik help graag mensen om net als ik gewicht te verliezen’’, vertelt ze. Zigterman viel eveneens af door het eiwitdieet en de endermologiebehandeling. ‘’Ik raad het iedereen aan’’, besluit ze.

de-afvallers-7

De afvalervaring van Marijke Hartman

Marijke Hartman uit Roden is met behulp van Afslankstudio Liesbeth, liefst elf kilo afgevallen. En dat in slechts twee maanden. Ik ga nog wel even door, want eigenlijk wil ik vijftien kilo afvallen, vertelt ze vol trots. Marijke volgde een eiwitdieet en dat ging haar goed af. Met name de afwisseling in eten deed me goed. Ik heb in het verleden wel eens andere methodes geprobeerd, maar dit eiwitdieet raad ik echt iedereen aan. Marijke voelt zich- nu ze elf kilo lichter is- als herboren. Ik voel me een stuk fitter en heb veel meer energie en zin om te bewegen. Het stimuleert dus echt. Bovendien ben ik vrijwel nooit meer moe. Mensen die ook geïnteresseerd zijn in een dergelijk eiwitdieet kunnen contact opnemen met Liesbeth Kooi via 06-53324571 of 050-5010604.

de-afvallers-8

De afvalervaring van Hannie Hoenderken

Hannie Hoenderken won onlangs met SanaSlank de ‘afvalrace’, die de afgelopen weken veel lezers van de Krant in de ban hield. Vrijdag onderging ze een metamorfose, de door Liesbeth Kooi beschikbaar gestelde hoofdprijs. Eerst werd ze behandeld bij Kapsalon Hoofdzaken, die geheel belangeloos meewerkte.

Naast een knipbeurt werd haar haar geverfd. Vervolgens onderging ze een uitgebreide behandeling bij schoonheidsspecialiste Greetje, gevestigd in Hoofdzaken. Als klap op de vuurpijl zocht ze nieuwe kleding uit bij Bonita. “Een heel leuke dag”, blikt Hannie terug. “Ik voelde me wel wat ongemakkelijk onder al die aandacht, dat was wel even wennen.” Inmiddels is Hannie, die nog steeds aan het afslanken is, al 26 kilo kwijt.