Endermologie Groningen

Huid- en vormverbetering met LPG endermologie

Afslankstudio \Liesbet maakt gebruik van professionele endermologie apparatuur

Afslankstudio \Liesbet maakt gebruik van professionele endermologie apparatuur

Endermologie is voor mensen met huidproblemen, brandwondenlittekens, voor en na een lyposuctie, cellulite en voor mensen die een dieet hebben gevolgd en sterk zijn afgevallen waardoor de huid losser om het lichaam zit.

Na een endermologie behendeling is de huid strakker en gaver.

Als je goed bent afgeslankt en je volume is afgenomen zit je huid ‘losser’ om je lijf. Je kunt je lichaam weer strakker maken met een LPG endermologie behandeling.  Het accent van de endermologiebehandeling ligt op het vlak van de huidversteviging en is een natuurlijke oplossing voor cellulite. U kunt een endermologie behandeling ondergaan in mijn Afslankstudio in Groningen.

 

Wat is LPG Endermolgie

LPG endermologie is een mechanische massage voor het lichaam die als enige het effect op cellulite wetenschappelijk heeft bewezen. De behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur. De methode is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de huidstofwisseling zorgt. In onderstaand filmpje zie je wat het effect is op het bindweefsel. Let op: aan het einde van het filmpje komen nog meer endermologie filmpjes die je kunt bekijken.

Endermologie behandeling Groningen

De massage activeert de doorbloeding en daarbij de vochthuishouding. Op een natuurlijke manier wordt je huid verstevigd. Vetophopingen, littekens, vetplooien en cellulite nemen hierdoor af en de huid krijgt meer elasticiteit.

Tijdens de massage draag je een body van een zeer elastische stof. Het handstuk met de massagerollers glijdt zodoende gemakkelijk over je lichaam en het is hygiënischer. De endermologiebehandeling is pijnloos en heerlijk ontspannend. Na de behandeling zul je je prima voelen.

endermologie-resultaat

Geboekt resultaat met endermologie behandeling

Endermologie werkt

Het is een veilige methode voor plaatselijk afslanken. Met endermologie worden uitstekende resultaten geboekt vooral als je gelijktijdig gewicht verliest. Bekijk hier meer foto’s van resultaten geboekt met LPG endermologie.

De behandeling vind plaats bij Afslankstudio Liesbeth te Groningen. De kosten voor een 30 minuten durende Endermologie behandeling bedragen € 55 per keer.
De bodysuit die tijdens de behandeling gedragen moet worden kost eenmalig €29..

Neem contact op voor een afspraak of meer informatie via telefoonnummer 06-53324571.

 

(parkeren voor de deur)

Gezond leven

Naast de behandeling is het van belang uw lichaam in goede gezondheid te brengen en zo houden.

Dit doet men door:

Veel water drinken!!

1,5 – 2 liter , om de afvalstoffen zoveel en zo snel mogelijk het lichaam uit te krijgen. Het heeft een zuiverende functie, nl. om ons lichaam weer helemaal schoon te spoelen.

Bewegen, maar waarom?

Het lymfestelsel is de belangrijkste route voor het vervoer van onze afvalstoffen, waaronder voornamelijk vetten. Deze moeten voortgestuwd worden, maar dat gaat niet vanzelf!!!

Lymfevaatjes kunnen alleen geactiveerd worden door weefsel – en spierbewegingen. Wanneer we slapen staat het systeem praktisch stil.

Hoe meer we bewegen, des te beter verloopt de doorstroming en dus óók de afvoer van afvalstoffen.

Belangrijk is wel dat u iets doet wat bij u past en wat u dus leuk vindt. Dat geeft de beste kans op continuïteit. Thuis voor de buis…mag ook. Als het maar iets is.

Gezonde voeding eten en toch vrolijk blijven

Er zijn verschillende meningen over wat men onder ‘gezond’ eten verstaat, met betrekking tot samenstelling , hoeveelheden ,achtergrond en ondergane behandelingen van voedingsmiddelen.

Iedereen weet zo langzamerhand wel wat gezond is en wat niet. Dat staat in veel tijdschriften beschreven. Maar af en toe het gelukzalige gevoel krijgen van iets wat we heel erg lekker vinden, kan ook heel gezond werken, voor de geest. Dus doen! Alleen niet elke dag, want het zijn meestal calorierijke ingrediënten.

Daarom neem uw persoonlijke eet- en drinkpatroon onder de loep en bespreek wat voor u het beste is. Uiteraard gaat het niet alleen over voeding, maar ook over de stofwisseling ervan.