SanaSlank Eiwitdieet

Over het Sanaslank eiwitdieet

Waarom  je snel en toch verantwoord afvalt met het Sanaslank Eiwit dieet. 

Sanaslank producten

Sanaslank producten

Het SanaSlank dieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam na ongeveer 48 uur over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Dit proces is het ketose proces.

 Het ketose proces

Het SanaSlank dieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam na ongeveer 48 uur over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Dit proces is het ketose proces. Via wikipedia kun je meer informatie over het ketoseproces vinden.

 Sanaslank is een fase dieet

Omdat de eiwitproducten van SanaSlank veel eiwitten bevatten werken ze erg verzadigend. Een hoge verzadiging draagt ertoe bij dat een dieet beter wordt volgehouden. SanaSlank werkt met vier verschillende fasen, blokken, waarin aandacht is voor een gezond eetpatroon op de lange termijn en beweging. Als de vier blokken goed worden gevolgd zal er na beëindiging van het dieet, mits er een gezond eetpatroon met voldoende beweging wordt vastgehouden, geen sprake zijn van het alom bekende jojo-effect.

Blok 1 (Streng)

Je begint het SanaSlank eiwitdieet met Blok 1. Bij weekpakket 1 zitten alle benodigdheden om te starten, zoals het SanaSlankboek ‘Afallen met het eiwitdieet’, de shaker en voedingssupplementen. Blok 1 is het meest strenge blok. Je bent verplicht jezelf strikt aan de richtlijnen van dit blok te houden.
Het nuttigen van 4 SanaSlank eiwitrijke maaltijden en 2 SanaSlank eiwitrijke snacks is verplicht. Zo kom je aan 6 eetmomenten op een dag. Daarnaast is het belangrijk dat je de voorgeschreven voedingssupplementen inneemt. Deze voedingssupplementen zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd op het SanaSlank eiwitdieet. Ook is 2 keer per dag een flinke portie toegestane groenten nuttigen erg belangrijk. Voldoende beweging, minimaal 30 minuten per dag, mag niet worden vergeten. Uiteraard is het drinken van minstens 2 liter water per dag een must! Water is op zuurstof na de belangrijkste substantie voor het lichaam en vormt de basis van alle biologische processen.

In Blok 1 vliegen de eerste kilo’s eraf. 

De weekpakketten van Blok 1 kun je hier bestellen.
Zodra 2/3 van het streefgewicht is bereikt, mag overgestapt worden naar blok 2 van het dieet.

Blok 2 (gematigd)

Blok 2 van het SanaSlank dieet wordt ook wel het gematigde blok genoemd. Dit blok houdt in dat je 3 SanaSlank maaltijden nuttigt per dag. Daarnaast mag er een mager stukje vlees, vis of een vegetarische vervanging bij gegeten worden.

Ook in blok 2 geldt weer dat het drinken van minstens 2 liter water heel belangrijk is, evenals het nuttigen van toegestane groenten. Het innemen van de voedingssuplementen, die speciaal ontwikkeld en aangepast zijn op het SanaSlank dieet is ook een vereiste in dit blok.

Uit ervaring blijkt dat een wekelijkse controle bij een dieetcoach van een SanaSlank verkoop- en begeleidingspunt ook erg motiverend werkt. Je ziet dan niet alleen je verloren gewicht in kilo’s, maar ook hoeveel vetmassa je bent verloren, of je vetvrije massa hoger is en of je vochtgehalte is veranderd.

Beweging is uiteraard tijdens het dieet, maar ook daarna, van groot belang. Een dagelijkse routine biedt al vaak genoeg mogelijkheden om aan inspanning te komen. Activiteiten als schoonmaken, fietsen naar het werk of de supermarkt, dansen of werken in de tuin vallen natuurlijk ook onder bewegen!

De weekpakketten van Blok 2 kun je hier bestellen.

Zodra het streefgewicht is bereikt, kan overgestapt worden naar de laatste loodjes: Blok 3

Blok 3 (opbouwen)

Blok 3 van het SanaSlank dieet wordt ook wel het ‘opbouwblok’ genoemd. In dit blok krijgt het lichaam langzamerhand weer koolhydraten binnen, door bijvoorbeeld een volkorenboterham bij de lunch. De inname van de SanaSlank maaltijden worden beperkt tot 2 maaltijden per dag met daarnaast een stukje mager vlees, vis of een vegetarische vervanging. Ook in dit blok geldt weer het nuttigen van de voedingssupplementen die afgestemd zijn op het SanaSlank dieet. Evenals het drinken van minstens 2 liter water en voldoende bewegen, het liefst 40 minuten per dag. Het wegen op de impedantiemeter tijdens de wekelijkse controle is ook nog steeds aan te raden. Dit zal je juist nog meer motiveren om door te gaan, daar je de bevestiging krijgt dat je echt kilo’s vet bent kwijtgeraakt. Dit blok duurt vier weken en aan het einde van dit  blok ben je op gewicht en is je lichaam weer gewend aan koolhydraten. Maar het einde van dit blok is eigenlijk het begin van Blok 4.

De weekpakketten van Blok 3 kun je hier bestellen.

Blok 4 (in balans)

Het is vrij logisch dat wanneer je in je oude eetpatroon vervalt, je weer opnieuw zult aankomen.
Om op gewicht te blijven, zal het eetpatroon moeten veranderen, want door het oude eetpatroon is juist overgewicht ontstaan. SanaSlank biedt de juiste begeleiding om het eetpatroon aan te passen. Je leert dan ook welke voedingsmiddelen je het beste wel en niet kunt eten maar ook bijvoorbeeld wat de glykemische index is. Deze begeleiding is deels ook in het boek, Afvallen met het eiwitdieet, te vinden.Wanneer je begeleiding kreeg tijdens het afvallen word je tijdens blok 4 nog steeds maandelijks gewogen op de impedantiemeter. Tijdens een dergelijke controle-afspraak kunnen ook eventuele problemen besproken worden met dieetcoach Liesbeth Kooi. Indien je een jaar op gewicht bent, kan aangenomen worden dat je in staat bent om zelfstandig je gewicht te behouden.

De begeleiding is bij het Sanaslank eiwitdieet is gratis

De online begeleiding of afspraken bij Afslankstudio Liesbeth (SanaSlank verkooppunt Groningen) is een gratis service als je producten bestelt bij Afvallenmetliesbeth.nl. Gun je zelf een gezonder, slanker lichaam en schrijf je nu in of neem contact op via telefoonnummer 06 53324571. Bovendien ontvang je als je je nu inschrijft bij je eerste weekpakket een leuk welkomsgeschenk!

Schrijf je nu in voor het Sanaslank dieet

of lees tips en trucs om op gewicht te blijven